Dinosaurus opět bloguje

Vážení příznivci blogujícího dinosaura, po více než 7 letech podpora bloguje.cz končí, a tak jsem byl nucen blog přesunout. Nyní se tedy s novinkami a zajímavostmi nejen ze světa dinosauří paleontologie budete setkávat zde. Chvíli potrvá, než se doladí jisté estetické detaily, ale blog je každopádně připraven pokračovat v dosavadní zábavné a osvětové činnosti 🙂 Zachovejte mu tedy přízeň. S přáním hezkého závěru školního roku či alespoň astronomického jara, V. S.

1 Comment

Filed under Něco o autorovi, Ze života

One Response to Dinosaurus opět bloguje

  1. Olga Kracíková

    Vážený pane Socho, zcela náhodou mi padla do rukou Vaše kniha Dinosauři od pekelného potoka a musím Vám pogratulovat – mimořádně zdařilá věc. Přečetla jsem si ji s opravdovým potěšením. Zjistila jsem, že také pořádáte přednášky pro veřejnost, tak se chci zeptat – nebyl byste ochoten něco přednést pro členy Českého klubu skeptiků? Scházejí se každý pátek v Pen Klubu v pražském Klementinu. Výběr konkrétního pátku by byl pochopitelně na Vás.
    Přeju Vám v každém případě krásné léto a mnoho dobrodružství a krásných zážitků s našimi společnými oblíbenci veleještěry všech velikostí i tvarů :-).
    Zdravím, Olga Kracíková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *